Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα Μουτράκια για τις αγορές σας! Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε κάποιο προϊόν παρακαλούμε διαβάστε τους παρακάτω όρους αλλαγών και επιστροφών.

Όροι Αλλαγής- Επιστροφής (Υπαναχώρησης)

Σε περίπτωση που κάποιος το επιθυμεί δίνεται στο χρήστη η δυνατότητα να επιστρέψει ή να αλλάξει ένα προϊόν που αγόρασε από τον ιστότοπο. Δεν δίνεται ωστόσο η δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής για προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί κατόπιν ειδικής παραγγελίας. Σε περίπτωση μη εκπλήρωσης κάποιων από τις αναφερόμενες προϋποθέσεις, Η Εταιρία δικαιούται να θεωρήσει ότι το δικαίωμα αλλαγής ή επιστροφής δεν ασκήθηκε έγκυρα και συνεπώς διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή ή την αλλαγή του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα για αλλαγή ή μεταβολή στην πολιτική επιστροφών ή αλλαγών χωρίς προειδοποίηση των χρηστών. Οι όποιες αλλαγές δεν θα εφαρμόζονται σε εκκρεμείς παραγγελίες.

Εαν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφών ή αλλαγών μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εταιρία μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή στο e-mail info@challedu.com

Αλλαγές

Η αίτηση αλλαγής προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο εφόσον γίνεται μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Επιπλέον τα προϊόντα που θα αλλαχτούν πρέπει να επιστραφούν άθικτα μέσα στην συσκευασία τους, χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί. Η συσκευασία πρέπει να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική (εργοαστασιακή) κατάστασή της. Ο χρήστης πρέπει να επιστρέψει μαζί με το προϊόν το αντίγραφο της απόδειξης ή του τιμολογίου της αρχικής αγοράς.

Εφόσον το νέο προϊόν έχει υψηλότερη τιμή τότε ο χρήστης υποχρεούται να προκαταβάλλει στην εταιρία τη διαφορά του οφειλόμενου τιμήματος πώλησης. Εάν έχει χαμηλότερη τιμή τότε η εταιρία δημιουργεί πιστωτικό λογαριασμό στο όνομα του χρήστη τον οποίο μπορεί να εξαργυρώσει εντός τεσσάρων μηνών. Ο Χρήστης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας τα οποία και δεν επιστρέφονται.

Επιστροφές

Η αίτηση επιστροφής (υπαναχώρησης) προϊόντος πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο e-mail: info@challedu.com . Ο χρήστης έχει δικαίωμα, εφόσον επιστρέψει το προϊόν άθικτο, μέσα στη συσκευασία του, χωρίς να έχει ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί και με τη συσκευασία να βρίσκεται στην αρχική εργαστασιακή της κατάσταση, να ζητήσει την επιστροφή του καταβληθέντος τιμήματος όπως προβλέπεται από την ελληνική νομοθεσία. Το δικαίωμα της επιστροφής εκτίνεται σε όλη την παραγγελία και δε μπορεί να γίνει για τμήμα αυτής ή τμήμα του προϊόντος. Ο χρήστης πρέπει να επιστρέψει μαζί με το προϊόν το αντίγραφο της απόδειξης ή του τιμολογίου της αρχικής αγοράς. Ο Χρήστης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας τα οποία και δεν επιστρέφονται.

H επιστροφή του καταβληθέντος τιμήματος σε περίπτωση έγκυρης επιστροφής (υπαναχώρησης )του χρήστη υπό τις ανωτέρω προϋποθέσεις , θα πραγματοποιείται με πίστωση του σχετικού ποσού στον λογαριασμό πιστωτικής κάρτας που έχει δηλωθεί κατά την υποβολή της παραγγελίας εντός τριάντα ημερών.

Διαδικασία επιστροφών ή αλλαγών

Ο χρήστης πρέπει να ενημερώσει την εταιρία εντός των προαναφερθέντων διαστημάτων για τυχόν αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος μέσω αποστολής e-mail στο info@challedu.com και ζητώντας αντίστοιχα αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος.

Στη συνέχεια πρέπει να συσκευάσει με ασφάλεια το προϊόν και το αντίγραφο της απόδειξης ή του τιμολογίου του και να αποστείλει το δέμα στην διεύθυνση: Ασημίνα Μπρούζου, Παπανικολή 25, Βούλα, ΤΚ: 16673, Ελλάδα

Όπως αναφέρθηκε ήδη τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας στη διεύθυνση που έχει δηλώσει ο χρήστης καθώς και τα νέα έξοδα αποστολής για την αλλαγή ή επιστροφή επιβαρύνουν το χρήστη και δεν επιστρέφονται.

Επιπλέον στοιχεία

Η Εταιρία προσπαθεί να παρέχει στο χρήστη την ορθότερη και ακριβέστερη δυνατή πληροφορία σε σχέση με τα προϊόντα της (πχ υλικά, διαστάσεις κτλ) και να αποτυπώνει με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια στη φωτογράφιση το κάθε προϊόν (χρώματα, υφή κτλ). Ωστόσο το τελικό προϊόν πώλησης μπορεί να διαφέρει σε σχέση με τα δείγματα του φωτογραφικού υλικού που περιέχονται στον ιστότοπο ως προς το χρωματισμό, τις αποχρώσεις κτλ. Επιπλέον σε κάποια χειροποίητα προϊόντα ενδέχεται να αλλάζουν λίγο κάποιες διαστάσεις ή κάποιες λεπτομέρειες λόγο της χειροποίητης κατασκευής. Η Εταιρία δεν ευθύνεται για τις διαφορές αυτές ούτε θεμελιώνεται εξ αυτών δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής του προϊόντος από το χρήστη. Η Εταιρία εγγυάται ωστόσο ότι τυχόν τέτοια διαφοροποίηση δεν επηρεάζει την ποιότητα του τελικού προϊόντος.