Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε τον ιστότοπό μας. Στη σελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε κάποιες πιθανές ερωτήσεις σας.

 

Επιθυμώ να διοργανώσετε μια παιδαγωγική εκδήλωση ή ένα παιδαγωγικό πρόγραμμα στο χώρο μου. Είναι αυτό εφικτό; Πώς να επικοινωνήσω μαζί σας;

Με μεγάλη χαρά διοργανώνουμε παιδαγωγικές εκδηλώσεις σε σχολεία, χώρους εκδηλώσεων, δημιουργικούς χώρους, παιδότοπους, βιβλιοπωλεία, κτλ. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@challedu.com ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ιστοτόπου ή στα τηλέφωνα 6947812734(Ασημίνα Μπρούζου), 6974753727(Γιάννης Μπρούζος) για να κανονίσουμε οτιδήποτε χρειάζεται.

 

Επιθυμώ τη δημιουργία χειροποίητου δώρου ή διακόσμησης κατά παραγγελία. Μπορείτε να αναλάβετε κάτι τέτοιο;

Με χαρά μπορούμε να αναλάβουμε εξειδικευμένες παραγγελίες για πάνινες κούκλες, μπομπονιέρες γάμων και βαφτίσεων, κούκλες βγαλμένες από σχέδια των παιδιών, πάνινα γράμματα ή αριθμούς, διακοσμητικά για παιδικά δωμάτια κτλ. Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συζητήσουμε την ιδέα σας!

 

Επιθυμώ να αγοράσω χονδρική κάποια από τα προϊόντα σας για το κατάστημά μου. Είναι αυτό εφικτό; Πώς να επικοινωνήσω μαζί σας;

Είναι πολύ ευτυχές τα εκπαιδευτικά και δημιουργικά μας παιχνίδια και δώρα να βρίσκονται σε πολλά ‘Στέκια’. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@challedu.com ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ιστοτόπου ή στα τηλέφωνα 6947812734(Ασημίνα Μπρούζου), 6974753727(Γιάννης Μπρούζος) για αγορές χονδρικής.

 

Είναι πιστοποιημένα τα προϊόντα που διαθέτει το κατάστημά σας;

Όλα τα παιχνίδια φέρουν την πιστοποίηση CE και είναι κατασκευασμένα από πιστοποιημένα υλικά. Τα υφάσματα, το υλικό γεμίσματος στα πάνινα κουκλάκια, οι κλωστές, τα χρώματα, οι πλαστελίνες, οποιοδήποτε πλαστικό κομμάτι κτλ. Οι κάρτες ζωγραφικής και τα Audiobook δεν φέρουν πιστοποίηση καθώς κάτι τέτοιο δεν είναι υποχρεωτικό από την κοινοτική ή ελληνική νομοθεσία. Ωστόσο φέρουν σήμανση για την ορθή χρήση τους. Παρακαλούμε δείτε προσεκτικά τη σήμανση στο κουτί για κάθε προϊόν.

 

Μπορώ να πλύνω το πάνινο χειροποίητο κουκλάκι που αγόρασα; Είναι αυτό δυνατό;

Τα πάνινα χειροποίητα κουκλάκια πλένονται στο χέρι ή στο πλυντήριο (έως 40Co , στα ευαίσθητα και με παρόμοια μόνο χρώματα). Δεν μπαίνουν στο στεγνωτήριο και δεν σιδερώνονται.

Τα πάνινα κουκλάκια για ζωγραφική ενδέχεται να ξεβάψουν από τους μαρκαδόρους, ή το χρώμα που έχετε χρησιμοποιήσει εσείς κατά το βάψιμο (αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει χρώματα κατάλληλα για ύφασμα και σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή). Για αυτό παρακαλούμε πολύ να τα πλένετε ξεχωριστά για να μην βάψουν άλλα υφάσματα. Το αρχικό σχέδιο παραμένει σταθερό καθώς είναι σχεδιασμένο με ειδικό χρώμα για ύφασμα. Τα κουκλάκια αυτά πλένονται όπως και τα προηγούμενα στο χέρι ή στο πλυντήριο (έως 40Co , στα ευαίσθητα).

 

Οι τιμές που βλέπω περιλαμβάνουν ΦΠΑ;

Όλες οι συναλλαγές που γίνονται εντός Ελλάδας (χονδρικής ή λιανικής πώλησης) επιβαρύνονται με 23% ΦΠΑ που περιλαμβάνεται στην τιμή του προϊόντος που εμφανίζεται στον ιστότοπο. Όλες οι ενδοκοινοτικές συναλλαγές που αναφέρονται σε ιδιώτες εντός ΕΕ επιβαρύνονται επίσης με 23% ΦΠΑ που εμφανίζεται στην τιμή. Οι αγορές που πραγματοποιούνται από χώρες εκτός ΕΕ ή από εταιρίες του εξωτερικού τόσο εντός όσο και εκτός ΕΕ δεν επιβαρύνονται με ΦΠΑ.

 

Μπορώ να αγοράσω ένα προϊόν χωρίς να εγγραφώ στον ιστότοπο;

Μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε προϊόν με κάποιον από τους άλλους τρόπους παραγγελίας. Επικοινωνώντας μαζί μας στο e-mail: info@challedu.com ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ιστοτόπου ή στα τηλέφωνα 6947812734(Ασημίνα Μπρούζου), 6974753727(Γιάννης Μπρούζος). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα Τρόποι παραγγελίας.

 

Μπορώ να επιστρέψω ή να αλλάξω κάτι;

Παρακαλούμε δείτε τη σελίδα Αλλαγές- Επιστροφές για τους όρους και τις προϋποθέσεις των αλλαγών και επιστροφών.

 

Μπορείτε να παραδώσετε μια παραγγελία σε διαφορετική διεύθυνση από τη διεύθυνση χρέωσης;

Φυσικά και μπορούμε αρκεί να  συμπληρώσετε την διεύθυνση που επιθυμείτε στην κατάλληλη φόρμα όπου αναφέρεται η διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας.

 

Γιατί το αντικείμενο που παρέλαβα δεν είναι ακριβώς το ίδιο με την φωτογραφία;

Στα μη χειροποίητα προϊόντα οι διαφορές θα είναι μικρές και θα έχουν σχέση με το φωτισμό κατά τη φωτογράφιση. Στα χειροποίητα προϊόντα ωστόσο ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφοροποιήσεις σε κάποιες διαστάσεις, λεπτομέρειες ενώσεων κτλ. Οι διαφοροποιήσεις αυτές όμως σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζουν την ποιότητα. Έχουν να κάνουν με τον χειροποίητο χαρακτήρα του προϊόντος. Κάθε χειροποίητο προϊόν που κρατάτε στα χέρια σας είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο και αυτή άλλωστε είναι και η μεγάλη αξία του.

 

Θέλω να κάνω παραγγελία από το εξωτερικό. Ενδέχεται να πληρώσω τελωνειακούς δασμούς;

Αυτό εξαρτάται από τη νομοθεσία της εκάστοτε χώρας. Σε περίπτωση που η αγορά γίνεται από χώρα εκτός ΕΕ, τα προϊόντα μπορεί να επιβαρυνθούν με δασμούς ή φόρους ανάλογα με ότι ορίζεται από τη χώρα παράδοσης. Οποιεσδήποτε τέτοιες χρεώσεις (δασμοί, τέλη εκτελωνισμού, εισφορές, φόροι κτλ) επιβαρύνουν αποκλειστικά των παραλήπτη της παραγγελίας και όχι την Εταιρία. Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις τελωνειακές χρεώσεις στη χώρα παράδοσης της παραγγελίας προτού πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αγορά.

 

Σε πόσες μέρες θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Σε περίπτωση που υπάρχουν προϊόντα σε απόθεμα η παραγγελία θα αποσταλεί εντός δύο εργάσιμων ημερών (αποστολές μέχρι τις 14:00) στο ταχυδρομείο ή courier που έχει επιλεγεί. Στη συνέχεια ανάλογα με την τοποθεσία παράδοσης της παραγγελίας το ταχυδρομείο ή το courier θα κάνει το ταχύτερο δυνατό. Τους εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης μπορείτε να τους βρείτε στη σελίδα Τρόποι αποστολής. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απόθεμα ή που το προϊόν είναι χειροποίητο τότε θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για την ημερομηνία που είναι εφικτή η αποστολή του προϊόντος. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανοχή σας.

 

Έχω τεχνικά προβλήματα με την είσοδο στον ιστότοπο ή την ολοκλήρωση της παραγγελίας μου. Τι μπορώ να κάνω;

Λυπόμαστε πολύ για τυχόν τεχνικά προβλήματα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@challedu.com ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ιστοτόπου ή στα τηλέφωνα 6947812734(Ασημίνα Μπρούζου), 6974753727(Γιάννης Μπρούζος) και θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε.